Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кузьмін, Олександр | |
dc.date.accessioned | 2025-01-21T13:36:25Z | |
dc.date.available | 2025-01-21T13:36:25Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Кузьмін О. Модернізація готельно-ресторанного господарства регіону: бакалаврська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Олександр Кузьмін. – Кам’янець-Подільський, 2024. – 68 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8669 | |
dc.description.abstract | Модернізація стає обов’язково складовою розвитку сучасної економіки, метою якої є її якісно новий розвиток відповідно до потреб суспільства та світових стандартів. Враховуючи особливості функціонування індустрії готельно-ресторанних послуг, її взаємодія з суб’єктами різних сфер економіки; залежності від зовнішніх і внутрішніх факторів, від туристичного потенціалу регіону, актуальності набувають проблеми її модернізації. Мета роботи – дoслідження теоретичних засад модернізації, аналіз діяльності сфери готельно-ресторанних послуг регіонів і з’ясування проблем її модернізації та визначення стратегічних напрямів модернізації готельно-ресторанного господарства в сучасних умoвах господарювання. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Модернізація готельно-ресторанного господарства регіону | uk_UA |
dc.type | Бакалаврська робота | uk_UA |
dc.format.pages | 68 | uk_UA |