dc.contributor.author |
Мислива, Анна |
|
dc.date.accessioned |
2025-01-21T14:00:25Z |
|
dc.date.available |
2025-01-21T14:00:25Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Мислива А. Формування стратегії сталого розвитку готельного (ресторанного) господарства (міста, регіону, держави): бакалаврська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Анна Мислива. – Кам’янець-Подільський, 2024. – 89 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8670 |
|
dc.description.abstract |
Зростання значимості туризму та загострення проблем, пов’язаних з його розвитком, змушують говорити про необхідність змін та пошуку нових векторів розвитку. Це стало причиною численних спроб адаптації головних положень і принципів концепції сталого розвитку до контексту туризму. Колосальним споживачем енергії та води у світовому масштабі є готельне господарство, яке розширюється з кожним роком. Мета роботи – дослідити формування стратегії сталого розвитку готельно-ресторанного господарства (міста, регіону, держави). |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.subject |
241 Готельно-ресторанна справа |
uk_UA |
dc.title |
Формування стратегії сталого розвитку готельного (ресторанного) господарства (міста, регіону, держави) |
uk_UA |
dc.type |
Бакалаврська робота |
uk_UA |
dc.format.pages |
89 |
uk_UA |