ElarK-PNU

Формування стратегії сталого розвитку готельного (ресторанного) господарства (міста, регіону, держави)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Мислива, Анна
dc.date.accessioned 2025-01-21T14:00:25Z
dc.date.available 2025-01-21T14:00:25Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Мислива А. Формування стратегії сталого розвитку готельного (ресторанного) господарства (міста, регіону, держави): бакалаврська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Анна Мислива. – Кам’янець-Подільський, 2024. – 89 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8670
dc.description.abstract Зростання значимості туризму та загострення проблем, пов’язаних з його розвитком, змушують говорити про необхідність змін та пошуку нових векторів розвитку. Це стало причиною численних спроб адаптації головних положень і принципів концепції сталого розвитку до контексту туризму. Колосальним споживачем енергії та води у світовому масштабі є готельне господарство, яке розширюється з кожним роком. Мета роботи – дослідити формування стратегії сталого розвитку готельно-ресторанного господарства (міста, регіону, держави). uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject 241 Готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.title Формування стратегії сталого розвитку готельного (ресторанного) господарства (міста, регіону, держави) uk_UA
dc.type Бакалаврська робота uk_UA
dc.format.pages 89 uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу