Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Мислива, Анна | |
dc.date.accessioned | 2025-01-21T14:00:25Z | |
dc.date.available | 2025-01-21T14:00:25Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Мислива А. Формування стратегії сталого розвитку готельного (ресторанного) господарства (міста, регіону, держави): бакалаврська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Анна Мислива. – Кам’янець-Подільський, 2024. – 89 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8670 | |
dc.description.abstract | Зростання значимості туризму та загострення проблем, пов’язаних з його розвитком, змушують говорити про необхідність змін та пошуку нових векторів розвитку. Це стало причиною численних спроб адаптації головних положень і принципів концепції сталого розвитку до контексту туризму. Колосальним споживачем енергії та води у світовому масштабі є готельне господарство, яке розширюється з кожним роком. Мета роботи – дослідити формування стратегії сталого розвитку готельно-ресторанного господарства (міста, регіону, держави). | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Формування стратегії сталого розвитку готельного (ресторанного) господарства (міста, регіону, держави) | uk_UA |
dc.type | Бакалаврська робота | uk_UA |
dc.format.pages | 89 | uk_UA |