dc.contributor.author |
Хімнюк, Анна |
|
dc.date.accessioned |
2025-01-23T08:43:40Z |
|
dc.date.available |
2025-01-23T08:43:40Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Хімнюк А. Основні історичні віхи становлення та розвитку сфери гостинності на Поділлі: бакалаврська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Анна Хімнюк. – Кам’янець-Подільський, 2024. – 61 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8673 |
|
dc.description.abstract |
Гостинність є важливим елементом культурних традицій українського народу і водночас невід’ємною складовою туристичної індустрії. Розвиток сфери гостинності на сучасному етапі розвитку може базуватися лише на основі вивчення досвіду, збереження традицій та уникнення помилок попередніх історичних етапів. Україна загалом, і Поділля зокрема, мають насичену, повчальну історію розвитку сфери гостинності, що й зумовлює актуальність вивчення теми. Мета роботи – дослідити основні історичні етапи становлення та розвитку сфери гостинності на Поділлі. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.subject |
241 Готельно-ресторанна справа |
uk_UA |
dc.title |
Основні історичні віхи становлення та розвитку сфери гостинності на Поділлі |
uk_UA |
dc.type |
Бакалаврська робота |
uk_UA |
dc.format.pages |
61 |
uk_UA |