Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Хімнюк, Анна | |
dc.date.accessioned | 2025-01-23T08:43:40Z | |
dc.date.available | 2025-01-23T08:43:40Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Хімнюк А. Основні історичні віхи становлення та розвитку сфери гостинності на Поділлі: бакалаврська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Анна Хімнюк. – Кам’янець-Подільський, 2024. – 61 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8673 | |
dc.description.abstract | Гостинність є важливим елементом культурних традицій українського народу і водночас невід’ємною складовою туристичної індустрії. Розвиток сфери гостинності на сучасному етапі розвитку може базуватися лише на основі вивчення досвіду, збереження традицій та уникнення помилок попередніх історичних етапів. Україна загалом, і Поділля зокрема, мають насичену, повчальну історію розвитку сфери гостинності, що й зумовлює актуальність вивчення теми. Мета роботи – дослідити основні історичні етапи становлення та розвитку сфери гостинності на Поділлі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Основні історичні віхи становлення та розвитку сфери гостинності на Поділлі | uk_UA |
dc.type | Бакалаврська робота | uk_UA |
dc.format.pages | 61 | uk_UA |