dc.contributor.author |
Хмуринський, Віталій |
|
dc.date.accessioned |
2025-01-23T09:11:07Z |
|
dc.date.available |
2025-01-23T09:11:07Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Хмуринський В. Концептуальні засади розвитку закладів готельно-ресторанного господарства в умовах глобальних загроз: бакалаврська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Віталій Хмуринський. – Кам’янець-Подільський, 2024. – 66 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8674 |
|
dc.description.abstract |
Глобальні загрози, такі як пандемії, природні катастрофи, економічні кризи та терористичні акти, значно впливають на діяльність готелів і ресторанів, що вимагає розробки нових підходів та стратегій для забезпечення їхньої стійкості й конкурентоспроможності. В умовах постійних змін і непередбачуваних ситуацій важливо вивчити та впровадити ефективні методи управління, що сприятимуть мінімізації ризиків і забезпеченню стабільного функціонування закладів готельно-ресторанного господарства. Мета роботи – дослідити концептуальні засади розвитку закладів готельно-ресторанного господарства в умовах глобальних загроз. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.subject |
241 Готельно-ресторанна справа |
uk_UA |
dc.title |
Концептуальні засади розвитку закладів готельно-ресторанного господарства в умовах глобальних загроз |
uk_UA |
dc.type |
Бакалаврська робота |
uk_UA |
dc.format.pages |
66 |
uk_UA |