Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Хмуринський, Віталій | |
dc.date.accessioned | 2025-01-23T09:11:07Z | |
dc.date.available | 2025-01-23T09:11:07Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Хмуринський В. Концептуальні засади розвитку закладів готельно-ресторанного господарства в умовах глобальних загроз: бакалаврська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Віталій Хмуринський. – Кам’янець-Подільський, 2024. – 66 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8674 | |
dc.description.abstract | Глобальні загрози, такі як пандемії, природні катастрофи, економічні кризи та терористичні акти, значно впливають на діяльність готелів і ресторанів, що вимагає розробки нових підходів та стратегій для забезпечення їхньої стійкості й конкурентоспроможності. В умовах постійних змін і непередбачуваних ситуацій важливо вивчити та впровадити ефективні методи управління, що сприятимуть мінімізації ризиків і забезпеченню стабільного функціонування закладів готельно-ресторанного господарства. Мета роботи – дослідити концептуальні засади розвитку закладів готельно-ресторанного господарства в умовах глобальних загроз. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Концептуальні засади розвитку закладів готельно-ресторанного господарства в умовах глобальних загроз | uk_UA |
dc.type | Бакалаврська робота | uk_UA |
dc.format.pages | 66 | uk_UA |