ElarK-PNU

Концептуальні засади розвитку закладів готельно-ресторанного господарства в умовах глобальних загроз

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Хмуринський, Віталій
dc.date.accessioned 2025-01-23T09:11:07Z
dc.date.available 2025-01-23T09:11:07Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Хмуринський В. Концептуальні засади розвитку закладів готельно-ресторанного господарства в умовах глобальних загроз: бакалаврська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Віталій Хмуринський. – Кам’янець-Подільський, 2024. – 66 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8674
dc.description.abstract Глобальні загрози, такі як пандемії, природні катастрофи, економічні кризи та терористичні акти, значно впливають на діяльність готелів і ресторанів, що вимагає розробки нових підходів та стратегій для забезпечення їхньої стійкості й конкурентоспроможності. В умовах постійних змін і непередбачуваних ситуацій важливо вивчити та впровадити ефективні методи управління, що сприятимуть мінімізації ризиків і забезпеченню стабільного функціонування закладів готельно-ресторанного господарства. Мета роботи – дослідити концептуальні засади розвитку закладів готельно-ресторанного господарства в умовах глобальних загроз. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject 241 Готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.title Концептуальні засади розвитку закладів готельно-ресторанного господарства в умовах глобальних загроз uk_UA
dc.type Бакалаврська робота uk_UA
dc.format.pages 66 uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу