| dc.contributor.author | Онуфрійчук, Аліна Анатоліївна | |
| dc.date.accessioned | 2025-12-09T14:04:52Z | |
| dc.date.available | 2025-12-09T14:04:52Z | |
| dc.date.issued | 2024 | |
| dc.identifier.citation | Онуфрійчук А. А. Рівень безпеки виробництва, зберігання, транспортування та приготування харчових продуктів в закладі ресторанного господарства: бакалаврська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Аліна Анатоліївна Онуфрійчук. – Кам’янець-Подільський, 2025. – 57 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9615 | |
| dc.description.abstract | Сьогодення ресторанного господарства перебуває на етапі значних змін та адаптації до нових економічних, соціальних та технологічних умов. В умовах зростаючої конкуренції та підвищення вимог споживачів до якості та безпеки харчових продуктів, заклади харчування зобов’язані забезпечувати не лише смачні, але й безпечні страви. Неправильне управління цими процесами може призвести до серйозних наслідків, таких як харчові отруєння, що негативно впливають не лише на здоров’я людей, але й на репутацію закладів. Мета роботи – виявлення основних факторів, що впливають на рівень безпеки харчових продуктів у закладах ресторанного господарства, а також надання характеристики існуючим методам контролю безпеки на всіх етапах – від виробництва до споживання. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
| dc.publisher | Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
| dc.subject | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
| dc.title | Рівень безпеки виробництва, зберігання, транспортування та приготування харчових продуктів в закладі ресторанного господарства | uk_UA |
| dc.type | Бакалаврська робота | uk_UA |
| dc.format.pages | 57 | uk_UA |