ElarK-PNU

Рівень безпеки виробництва, зберігання, транспортування та приготування харчових продуктів в закладі ресторанного господарства

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Онуфрійчук, Аліна Анатоліївна
dc.date.accessioned 2025-12-09T14:04:52Z
dc.date.available 2025-12-09T14:04:52Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Онуфрійчук А. А. Рівень безпеки виробництва, зберігання, транспортування та приготування харчових продуктів в закладі ресторанного господарства: бакалаврська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Аліна Анатоліївна Онуфрійчук. – Кам’янець-Подільський, 2025. – 57 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9615
dc.description.abstract Сьогодення ресторанного господарства перебуває на етапі значних змін та адаптації до нових економічних, соціальних та технологічних умов. В умовах зростаючої конкуренції та підвищення вимог споживачів до якості та безпеки харчових продуктів, заклади харчування зобов’язані забезпечувати не лише смачні, але й безпечні страви. Неправильне управління цими процесами може призвести до серйозних наслідків, таких як харчові отруєння, що негативно впливають не лише на здоров’я людей, але й на репутацію закладів. Мета роботи – виявлення основних факторів, що впливають на рівень безпеки харчових продуктів у закладах ресторанного господарства, а також надання характеристики існуючим методам контролю безпеки на всіх етапах – від виробництва до споживання. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject 241 Готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.title Рівень безпеки виробництва, зберігання, транспортування та приготування харчових продуктів в закладі ресторанного господарства uk_UA
dc.type Бакалаврська робота uk_UA
dc.format.pages 57 uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу