dc.contributor.author |
Баженова, Стефанія Едуардівна |
|
dc.contributor.author |
Белінська, Крістіна Олександрівна |
|
dc.contributor.author |
Веселовська, Таїсія Євгенівна |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-24T11:34:19Z |
|
dc.date.available |
2020-12-24T11:34:19Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Кулінарна етнологія: кухня семи культур і не тільки: навчально-методичний посібник для студентів (спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа) / С.Е. Баженова, К.О. Белінська, Т.Є. Веселовська. – Кам'янець-Подільський: Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2020. – 432 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3795 |
|
dc.description.abstract |
У навчально-методичному посібнику проаналізовано особливості харчування населення Поділля, різноманітність і специфіка якого великою мірою залежать від етнічного складу, релігійних вірувань, соціального становища сільських і міських жителів. Досліджені чинники, які вплинули на формування подільської кухні. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.title |
Кулінарна етнологія: кухня семи культур і не тільки |
uk_UA |
dc.type |
Book |
en |
dc.identifier.udc |
641.5-028.78(100)(075.8) |
|