Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Баженова, Стефанія Едуардівна | |
dc.contributor.author | Белінська, Крістіна Олександрівна | |
dc.contributor.author | Веселовська, Таїсія Євгенівна | |
dc.date.accessioned | 2020-12-24T11:34:19Z | |
dc.date.available | 2020-12-24T11:34:19Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Кулінарна етнологія: кухня семи культур і не тільки: навчально-методичний посібник для студентів (спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа) / С.Е. Баженова, К.О. Белінська, Т.Є. Веселовська. – Кам'янець-Подільський: Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2020. – 432 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3795 | |
dc.description.abstract | У навчально-методичному посібнику проаналізовано особливості харчування населення Поділля, різноманітність і специфіка якого великою мірою залежать від етнічного складу, релігійних вірувань, соціального становища сільських і міських жителів. Досліджені чинники, які вплинули на формування подільської кухні. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.title | Кулінарна етнологія: кухня семи культур і не тільки | uk_UA |
dc.type | Book | en |
dc.identifier.udc | 641.5-028.78(100)(075.8) |