Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Матвейчук, Людмила Олександрівна | |
dc.contributor.author | Веселовська, Таїсія Євгенівна | |
dc.date.accessioned | 2020-12-24T13:29:00Z | |
dc.date.available | 2020-12-24T13:29:00Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Організація готельного господарства / Організація ресторанного господарства / Технологія продукції ресторанного господарства. Методичні рекомендації щодо підготовки курсової роботи для студентів ступеня вищої освіти «бакалавр» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / Матвейчук Л.О, Веселовська Т.Є. – Кам'янець-Подільський: К-ПНУ імені Івана Огієнка, 2020. 27 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3799 | |
dc.description.abstract | Методичні вказівки відтворюють сучасні вимоги до виконання курсових робіт, де наведено основні правила оформлення і друку отриманих результатів досліджень та відображено вимоги до захисту курсових робіт на кафедрі економіки підприємства. Сформульовано етапи та особливості підготовки курсової роботи. Вказівки нададуть практичну та методичну допомогу студентам, що виконують курсові роботи, під час проведення самостійних науково-практичних досліджень, збирання та обробки інформації. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.title | Організація готельного господарства / Організація ресторанного господарства / Технологія продукції ресторанного господарства. Методичні рекомендації щодо підготовки курсової роботи для студентів ступеня вищої освіти «бакалавр» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.type | Book | en |