ElarK-PNU

Логістика в туризмі та готельно-ресторанному господарстві: тестові завдання

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Марусей, Тетяна Володимирівна
dc.date.accessioned 2022-06-28T05:20:12Z
dc.date.available 2022-06-28T05:20:12Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Марусей Т.В. Логістика в туризмі та готельно-ресторанному господарстві: тестові завдання діагностики якості знань студентів для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальностями 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання; Кам'янецьПодільський: К-ПНУ імені Івана Огієнка, 2022. – 64 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua:8081/xmlui/handle/123456789/6374
dc.description.abstract Метою навчальної дисципліни «Логістика в туризмі та готельно-ресторанному господарстві» є формування у студентів логічного мислення, оволодіння теоретичними знаннями та практичними навичками, необхідними для самостійної розробки й вибору прогресивних логістичних процесів, визначення сумарної трудомісткості логістичних операцій, які виконуються працівниками туристського комплексу при обслуговуванні туристів, розрахунок елементів логістичних систем по приведеним народногосподарським витратам, виявлення конкурентоздатності туристських фірм. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.title Логістика в туризмі та готельно-ресторанному господарстві: тестові завдання uk_UA
dc.type Book en
dc.identifier.udc 338.482:005.932:640.4(075.8)
dc.format.pages 64


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу