ElarK-PNU

Менеджмент готельно-ресторанного господарства: методичні вказівкиї до виконання курсової роботи

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Олійник, Ольга Степанівна
dc.date.accessioned 2022-06-30T10:35:23Z
dc.date.available 2022-06-30T10:35:23Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Олійник О.С. Менеджмент готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти природничо-економічного факультету освітньо-професійної програми підготовки бакалавра спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, денної форми навчання / Олійник О.С. - Кам'янець-Подільський : Видавець Ковальчук О.В., 2021. – 33 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua:8081/xmlui/handle/123456789/6384
dc.description.abstract Методичні вказівки відображають вимоги до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти природничо-економічного факультету освітньо-професійної програми підготовки бакалавра спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. Вказівки містять правила оформлення і друку отриманих результатів досліджень та відображено вимоги до захисту курсових робіт. Вказівки цілеспрямовані на надання теоретичної і практичної допомоги під час самостійної роботи над дослідженням Наведена тематика курсових робіт, основний акцент зроблено на питаннях, пов’язаних з теоретичними та практичними аспектами. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Видавець Ковальчук О.В. uk_UA
dc.title Менеджмент готельно-ресторанного господарства: методичні вказівкиї до виконання курсової роботи uk_UA
dc.type Book en


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу