dc.contributor.author |
Веселовська, Таїсія Євгенівна |
|
dc.date.accessioned |
2022-12-14T11:50:36Z |
|
dc.date.available |
2022-12-14T11:50:36Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua:8081/xmlui/handle/123456789/6865 |
|
dc.description.abstract |
Навчально-методичний посібник укладений у відповідності з програмою курсу «Технологія продукції ресторанного господарства» з використанням літератури, рекомендованою для проведення занять із здобувачами вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.title |
Технологія продукції ресторанного господарства |
uk_UA |
dc.type |
Book |
uk_UA |