Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Плахтій, Петро Данилович | |
dc.contributor.author | Рубановська, Наталія Василівна | |
dc.date.accessioned | 2023-11-22T10:08:42Z | |
dc.date.available | 2023-11-22T10:08:42Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Плахтій П. Д., Рубановська Н. В. Здорове харчування: навчальний посібник [Електронний ресурс]. Кам’янець-Подільський: Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2023. 184 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7642 | |
dc.description.abstract | Книга присвячена проблемі збереження і зміцнення здоров'я людини через пропаганду основ гігієни харчування в контексті взаємозв'язку цього компонента здоров'я з таким важливим чинником як рухова активність, роздільне харчування, харчування з врахуванням приналежності до тієї чи іншої групи крові. Значна увага приділяється проблемі оздоровлення людини з використанням продуктів бджільництва і лікарських рослин. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.title | Здорове харчування | uk_UA |
dc.type | Book | en |