Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Плахтій, Петро Данилович
dc.contributor.author Рубановська, Наталія Василівна
dc.date.accessioned 2023-11-22T10:08:42Z
dc.date.available 2023-11-22T10:08:42Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Плахтій П. Д., Рубановська Н. В. Здорове харчування: навчальний посібник [Електронний ресурс]. Кам’янець-Подільський: Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2023. 184 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7642
dc.description.abstract Книга присвячена проблемі збереження і зміцнення здоров'я людини через пропаганду основ гігієни харчування в контексті взаємозв'язку цього компонента здоров'я з таким важливим чинником як рухова активність, роздільне харчування, харчування з врахуванням приналежності до тієї чи іншої групи крові. Значна увага приділяється проблемі оздоровлення людини з використанням продуктів бджільництва і лікарських рослин. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.title Здорове харчування uk_UA
dc.type Book en


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу