Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Опря, Богдана Олексіївна | |
dc.date.accessioned | 2024-03-26T09:19:16Z | |
dc.date.available | 2024-03-26T09:19:16Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Опря Б. О. Методичні рекомендації для виконання та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (ОПП «Готельно-ресторанна справа») галузі знань 24 Сфера обслуговування [Електронне видання]. Кам’янець-Подільський: Кам’янець-Подільський національний університет ім. Івана Огієнка, 2024. 32 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7884 | |
dc.description.abstract | У методичних рекомендаціях зібрано рекомендації щодо написання, підготовки до захисту та самого захисту кваліфікаційних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (ОПП «Готельно-ресторанна справа») галузі знань 24 Сфера обслуговування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | методичні рекомендації | uk_UA |
dc.title | Методичні рекомендації для виконання та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (ОПП «Готельно-ресторанна справа») галузі знань 24 Сфера обслуговування | uk_UA |
dc.type | Book | en |