Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Веселовська, Таїсія Євгенівна | |
dc.contributor.author | Олійник, Ольга Степанівна | |
dc.contributor.author | Хоптяр, Андрій Юрійович | |
dc.date.accessioned | 2025-01-14T12:18:36Z | |
dc.date.available | 2025-01-14T12:18:36Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації до виконання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм галузі знань 24 Сфера обслуговування / Веселовська Т.Є., Олійник О.С., Хоптяр А.Ю. Кам'янець-Подільський: К-ПНУ імені Івана Огієнка, 2024. 53 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8654 | |
dc.description.abstract | Розглядаються методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи: принципи побудови, етапи виконання, оформлення результатів, порядок захисту та оцінювання. Методичні рекомендації розраховані на здобувачів вищої освіти освітнього рівня «бакалавр» спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» 242 «Туризм» галузі знань 24 Сфера обслуговування. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | методичні рекомендації | uk_UA |
dc.title | Методичні рекомендації до виконання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм галузі знань 24 Сфера обслуговування | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |