Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Солоненко, Світлана Василівна | |
dc.date.accessioned | 2019-06-11T11:27:34Z | |
dc.date.available | 2019-06-11T11:27:34Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Солоненко С.В. Екологічна оцінка технології виробництва бринзи з овечого молока: магістерська роб. : 101 Екологія / Світлана Василівна Солоненко. – Кам’янець-Подільський, 2018. – 59 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2551 | |
dc.description.abstract | Актуальність проведення наукових досліджень обумовлена відносно великими об'ємами виробництва та споживання бринзи в Україні та необхідністю впровадження органічного виробництва у галузі вівчарства. Метою роботи було проведення екологічної оцінки технології виготовлення бринзи з овечого молока. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.title | Екологічна оцінка технології виробництва бринзи з овечого молока | uk_UA |
dc.type | Магістерська робота | uk_UA |