ElarK-PNU

Екологічна оцінка технології виробництва бринзи з овечого молока

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Солоненко, Світлана Василівна
dc.date.accessioned 2019-06-11T11:27:34Z
dc.date.available 2019-06-11T11:27:34Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Солоненко С.В. Екологічна оцінка технології виробництва бринзи з овечого молока: магістерська роб. : 101 Екологія / Світлана Василівна Солоненко. – Кам’янець-Подільський, 2018. – 59 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2551
dc.description.abstract Актуальність проведення наукових досліджень обумовлена відносно великими об'ємами виробництва та споживання бринзи в Україні та необхідністю впровадження органічного виробництва у галузі вівчарства. Метою роботи було проведення екологічної оцінки технології виготовлення бринзи з овечого молока. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.title Екологічна оцінка технології виробництва бринзи з овечого молока uk_UA
dc.type Магістерська робота uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу