dc.contributor.author |
Щербан, Юлія Ігорівна |
|
dc.date.accessioned |
2019-10-26T17:10:58Z |
|
dc.date.available |
2019-10-26T17:10:58Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.citation |
Щербан Ю.І. Розвиток підприємницької діяльності на основі формування споживчого попиту: магістерська роб. : 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Юлія Ігорівна Щербан. – Кам’янець-Подільський, 2018. – 107с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2872 |
|
dc.description.abstract |
Ринок, який сформувався на сучасному етапі, можна назвати ринком покупців, де присутня жорстка конкуренція між товаровиробниками, а пропозиція товарів значно перевищує попит, який на нього представляють. В сформованій ситуації організації можуть збільшувати конкурентоспроможність та свої доходи лише за умови поставки на ринок високоякісних товарів за доступною ціною, які якнайповніше будуть задовольняти потреби споживачів. Стабілізація попиту, що пред’явлений споживачами, дає можливість товаровиробнику забезпечувати розвиток виробництва при постійному нарощуванні економічного результату. Саме тому з кожним днем все більша кількість підприємств відчуває необхідність у дослідженні попиту споживачів, який формується на ринку, та у розробці заходів щодо його нарощування. Метою роботи є дослідження розвитку підприємницькою діяльності на основі формування попиту споживачів, а також розробка пропозицій щодо покращення діяльності СТ «Домашній хліб» на основі взаємодії із споживачами. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.subject |
076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
uk_UA |
dc.title |
Розвиток підприємницької діяльності на основі формування споживчого попиту |
uk_UA |
dc.type |
Магістерська робота |
uk_UA |