ElarK-PNU

Теоретико-методологічні положення в дослідженні підприємств та їхнє практичне застосування (на прикладі Кам’янець-подільського району)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Серединська, Ольга Миколаївна
dc.date.accessioned 2021-01-06T09:05:44Z
dc.date.available 2021-01-06T09:05:44Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Серединська О. М. Теоретико-методологічні положення в дослідженні підприємств та їхнє практичне застосування (на прикладі Кам’янець-подільського району): магістерська роб.: 014 Середня освіта (Географія) / Ольга Миколаївна Серединська. - Кам’янець-Подільський, 2020. –70с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3844
dc.description.abstract Харчова промисловість завжди вважалася для України пріоритетною і стратегічно важливою галуззю, яка здатна забезпечити не тільки потреби внутрішнього ринку, а й вагоме місце держави в когорті світових країн – лідерів із виробництва продуктів харчування. Відтак питання щодо підвищення ефективності функціонування вітчизняних харчових підприємств, виявлення загроз і потенційних можливостей зростання галузі, а також покращання рівня якості та конкурентоспроможності вітчизняних продуктів харчування набувають неабиякої актуальності. Метою даної магістерської роботи є дослідження власне підприємств харчової промисловості, зокрема, їхньої сировинної бази, особливості функціонування та шляхи реалізації товарного продовольства (зазначені аспекти нами апробовані на прикладі «М'ясопереробне підприємство "Федоришен"», що в м. Кам’янецьПодільський). uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.title Теоретико-методологічні положення в дослідженні підприємств та їхнє практичне застосування (на прикладі Кам’янець-подільського району) uk_UA
dc.type Магістерська робота uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу