Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Серединська, Ольга Миколаївна | |
dc.date.accessioned | 2021-01-06T09:05:44Z | |
dc.date.available | 2021-01-06T09:05:44Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Серединська О. М. Теоретико-методологічні положення в дослідженні підприємств та їхнє практичне застосування (на прикладі Кам’янець-подільського району): магістерська роб.: 014 Середня освіта (Географія) / Ольга Миколаївна Серединська. - Кам’янець-Подільський, 2020. –70с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3844 | |
dc.description.abstract | Харчова промисловість завжди вважалася для України пріоритетною і стратегічно важливою галуззю, яка здатна забезпечити не тільки потреби внутрішнього ринку, а й вагоме місце держави в когорті світових країн – лідерів із виробництва продуктів харчування. Відтак питання щодо підвищення ефективності функціонування вітчизняних харчових підприємств, виявлення загроз і потенційних можливостей зростання галузі, а також покращання рівня якості та конкурентоспроможності вітчизняних продуктів харчування набувають неабиякої актуальності. Метою даної магістерської роботи є дослідження власне підприємств харчової промисловості, зокрема, їхньої сировинної бази, особливості функціонування та шляхи реалізації товарного продовольства (зазначені аспекти нами апробовані на прикладі «М'ясопереробне підприємство "Федоришен"», що в м. Кам’янецьПодільський). | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.title | Теоретико-методологічні положення в дослідженні підприємств та їхнє практичне застосування (на прикладі Кам’янець-подільського району) | uk_UA |
dc.type | Магістерська робота | uk_UA |