ElarK-PNU

Санітарно-мікробіологічні показники молока на ринку в м. Кам’янці-Подільському

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Черноус, Алла Сергіївна
dc.date.accessioned 2021-01-14T13:11:44Z
dc.date.available 2021-01-14T13:11:44Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Черноус А. С. Санітарно-мікробіологічні показники молока на ринку в м. Кам’янці-Подільському: магістерська роб.: 091 Біологія / Алла Сергіївна Черноус. - Кам’янець-Подільський, 2020. – 64 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3951
dc.description.abstract В Україні можна придбати молочні продукти не лише у великих торгових мережах, але й на ринках, у звичайних роздрібних продавців, які маючи у домашньому господарстві худобу, виставляють на продаж власну продукцію. Серед споживачів розповсюдженою думкою є те, що молочні продукти з ринку є апріорі корисними та безпечними. Але в той час, як молочні продукти з молокозаводу проходять кілька етапів перевірки починаючи з ферми, то ринкове не зазнає ніяких систематичних досліджень, тому може містити в собі цілі «цивілізації» небезпечних мікроорганізмів. Мета дослідження: полягає у дослідженні якості та безпечності коров`ячого молока, виробленого домашніми господарствами, що реалізуються на ринку в м. Кам’янець-Подільський. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject 091 Біологія uk_UA
dc.title Санітарно-мікробіологічні показники молока на ринку в м. Кам’янці-Подільському uk_UA
dc.type Магістерська робота uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу