Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Черноус, Алла Сергіївна | |
dc.date.accessioned | 2021-01-14T13:11:44Z | |
dc.date.available | 2021-01-14T13:11:44Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Черноус А. С. Санітарно-мікробіологічні показники молока на ринку в м. Кам’янці-Подільському: магістерська роб.: 091 Біологія / Алла Сергіївна Черноус. - Кам’янець-Подільський, 2020. – 64 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3951 | |
dc.description.abstract | В Україні можна придбати молочні продукти не лише у великих торгових мережах, але й на ринках, у звичайних роздрібних продавців, які маючи у домашньому господарстві худобу, виставляють на продаж власну продукцію. Серед споживачів розповсюдженою думкою є те, що молочні продукти з ринку є апріорі корисними та безпечними. Але в той час, як молочні продукти з молокозаводу проходять кілька етапів перевірки починаючи з ферми, то ринкове не зазнає ніяких систематичних досліджень, тому може містити в собі цілі «цивілізації» небезпечних мікроорганізмів. Мета дослідження: полягає у дослідженні якості та безпечності коров`ячого молока, виробленого домашніми господарствами, що реалізуються на ринку в м. Кам’янець-Подільський. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 091 Біологія | uk_UA |
dc.title | Санітарно-мікробіологічні показники молока на ринку в м. Кам’янці-Подільському | uk_UA |
dc.type | Магістерська робота | uk_UA |