dc.contributor.author |
Гаджула, Анастасія Ігорівна |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-14T13:21:13Z |
|
dc.date.available |
2021-01-14T13:21:13Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Гаджула А. І. Порівняльний аналіз мікробіологічних показників кисломолочних продуктів дитячого харчування: магістерська роб.: 091 Біологія / Анастасія Ігорівна Гаджула. - Кам’янець-Подільський, 2020. – 66 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3952 |
|
dc.description.abstract |
Усі властивості кисломолочних продуктів обумовлені наявністю та діяльністю в них кисломолочних бактерій. Основними з яких є лактобактерії та біфідобактерії. Проте у випадку недотримання санітарно-гігієнічних норм під час виробництва можлива зміна мікробіологічних показників, як наслідок зниження поживної цінності. Особливо цінними є кисломолочні продукти у раціоні дитячого харчування, оскільки, завдяки наявності мікроорганізмів та продуктів їхньої життєдіяльності, сприяють формуванню нормальної мікрофлори кишечника дитини та запобігають розвитку багатьох захворювань.Метою даної роботи є здійснення аналізу мікробіологічних показників кисломолочних продуктів дитячого харчування різних виробників. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.subject |
091 Біологія |
uk_UA |
dc.title |
Порівняльний аналіз мікробіологічних показників кисломолочних продуктів дитячого харчування |
uk_UA |
dc.type |
Магістерська робота |
uk_UA |