Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Гаджула, Анастасія Ігорівна | |
dc.date.accessioned | 2021-01-14T13:21:13Z | |
dc.date.available | 2021-01-14T13:21:13Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Гаджула А. І. Порівняльний аналіз мікробіологічних показників кисломолочних продуктів дитячого харчування: магістерська роб.: 091 Біологія / Анастасія Ігорівна Гаджула. - Кам’янець-Подільський, 2020. – 66 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3952 | |
dc.description.abstract | Усі властивості кисломолочних продуктів обумовлені наявністю та діяльністю в них кисломолочних бактерій. Основними з яких є лактобактерії та біфідобактерії. Проте у випадку недотримання санітарно-гігієнічних норм під час виробництва можлива зміна мікробіологічних показників, як наслідок зниження поживної цінності. Особливо цінними є кисломолочні продукти у раціоні дитячого харчування, оскільки, завдяки наявності мікроорганізмів та продуктів їхньої життєдіяльності, сприяють формуванню нормальної мікрофлори кишечника дитини та запобігають розвитку багатьох захворювань.Метою даної роботи є здійснення аналізу мікробіологічних показників кисломолочних продуктів дитячого харчування різних виробників. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 091 Біологія | uk_UA |
dc.title | Порівняльний аналіз мікробіологічних показників кисломолочних продуктів дитячого харчування | uk_UA |
dc.type | Магістерська робота | uk_UA |