ElarK-PNU

Порівняльний аналіз мікробіологічних показників кисломолочних продуктів дитячого харчування

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Гаджула, Анастасія Ігорівна
dc.date.accessioned 2021-01-14T13:21:13Z
dc.date.available 2021-01-14T13:21:13Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Гаджула А. І. Порівняльний аналіз мікробіологічних показників кисломолочних продуктів дитячого харчування: магістерська роб.: 091 Біологія / Анастасія Ігорівна Гаджула. - Кам’янець-Подільський, 2020. – 66 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3952
dc.description.abstract Усі властивості кисломолочних продуктів обумовлені наявністю та діяльністю в них кисломолочних бактерій. Основними з яких є лактобактерії та біфідобактерії. Проте у випадку недотримання санітарно-гігієнічних норм під час виробництва можлива зміна мікробіологічних показників, як наслідок зниження поживної цінності. Особливо цінними є кисломолочні продукти у раціоні дитячого харчування, оскільки, завдяки наявності мікроорганізмів та продуктів їхньої життєдіяльності, сприяють формуванню нормальної мікрофлори кишечника дитини та запобігають розвитку багатьох захворювань.Метою даної роботи є здійснення аналізу мікробіологічних показників кисломолочних продуктів дитячого харчування різних виробників. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject 091 Біологія uk_UA
dc.title Порівняльний аналіз мікробіологічних показників кисломолочних продуктів дитячого харчування uk_UA
dc.type Магістерська робота uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу