dc.contributor.author |
Шкоропата, Р. В. |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-20T07:10:22Z |
|
dc.date.available |
2021-01-20T07:10:22Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Шкоропата Р. В. Управління персоналом готельно-ресторанного закладу: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Р. В. Шкоропата. - Кам’янець-Подільський, 2020. – 101 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4029 |
|
dc.description.abstract |
Актуальність дослідження управління персоналом готельно-ресторанного закладу пояснюється збільшенням вимог споживачів до готельних послуг у сучасних умовах. Персонал готельно-ресторанного підприємства є найважливішою складовою кінцевої послуги, отже якість обслуговування в готельних комплексах напряму залежить від кваліфікованості та свідомості персоналу. Таким чином функція управління персоналом перетворюється на одну з головних функцій. Найбільші світові корпорації ретельно розвивають і застосовують почуття приналежності робітника до «родини підприємства» , таким чином створюючи особливу культуру праці, та встановлення загальних цінностей компанії. Метою є розробка нових теоретичних та практичних рекомендацій щодо вдосконалення управління персоналом готельно- ресторанного закладу. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.subject |
241 Готельно-ресторанна справа |
uk_UA |
dc.title |
Управління персоналом готельно-ресторанного закладу |
uk_UA |
dc.type |
Магістерська робота |
uk_UA |