Репозиторий Dspace

Управління персоналом готельно-ресторанного закладу

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Шкоропата, Р. В.
dc.date.accessioned 2021-01-20T07:10:22Z
dc.date.available 2021-01-20T07:10:22Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Шкоропата Р. В. Управління персоналом готельно-ресторанного закладу: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Р. В. Шкоропата. - Кам’янець-Подільський, 2020. – 101 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4029
dc.description.abstract Актуальність дослідження управління персоналом готельно-ресторанного закладу пояснюється збільшенням вимог споживачів до готельних послуг у сучасних умовах. Персонал готельно-ресторанного підприємства є найважливішою складовою кінцевої послуги, отже якість обслуговування в готельних комплексах напряму залежить від кваліфікованості та свідомості персоналу. Таким чином функція управління персоналом перетворюється на одну з головних функцій. Найбільші світові корпорації ретельно розвивають і застосовують почуття приналежності робітника до «родини підприємства» , таким чином створюючи особливу культуру праці, та встановлення загальних цінностей компанії. Метою є розробка нових теоретичних та практичних рекомендацій щодо вдосконалення управління персоналом готельно- ресторанного закладу. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject 241 Готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.title Управління персоналом готельно-ресторанного закладу uk_UA
dc.type Магістерська робота uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись