Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Шкоропата, Р. В. | |
dc.date.accessioned | 2021-01-20T07:10:22Z | |
dc.date.available | 2021-01-20T07:10:22Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Шкоропата Р. В. Управління персоналом готельно-ресторанного закладу: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Р. В. Шкоропата. - Кам’янець-Подільський, 2020. – 101 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4029 | |
dc.description.abstract | Актуальність дослідження управління персоналом готельно-ресторанного закладу пояснюється збільшенням вимог споживачів до готельних послуг у сучасних умовах. Персонал готельно-ресторанного підприємства є найважливішою складовою кінцевої послуги, отже якість обслуговування в готельних комплексах напряму залежить від кваліфікованості та свідомості персоналу. Таким чином функція управління персоналом перетворюється на одну з головних функцій. Найбільші світові корпорації ретельно розвивають і застосовують почуття приналежності робітника до «родини підприємства» , таким чином створюючи особливу культуру праці, та встановлення загальних цінностей компанії. Метою є розробка нових теоретичних та практичних рекомендацій щодо вдосконалення управління персоналом готельно- ресторанного закладу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Управління персоналом готельно-ресторанного закладу | uk_UA |
dc.type | Магістерська робота | uk_UA |