dc.contributor.author |
Голдибан, Крістіна Максимівна |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-20T07:20:52Z |
|
dc.date.available |
2021-01-20T07:20:52Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Голдибан К. М. Польська кухня Подільського регіону: становлення, особливості, розвиток: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Крістіна Максимівна Голдибан. - Кам’янець-Подільський, 2020. – 101 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4030 |
|
dc.description.abstract |
Народна їжа, як елемент матеріальної культури, етносів, що проживають на Поділлі на сьогоднішній день майже не досліджена. Актуальність даної роботи полягає в тому, щоб прослідкувати розвиток і традиції національної кухні польського етносу, який протягом чотирьох століть перебував на землях Поділля, котрі були відвойовані Польщею у Литви у 1375 році. І українська і польська кухні, так само, як і кухні інших етносів , що проживали на Поділлі (євреїв, вірмен), розвивались паралельно, взаємовпливаючи одна на одну і створюючи тим самим оригінальну подільську кухню з помітним польським акцентом. Метою роботи є дослідження національної кухні польської громади, її особливості в подільському регіоні. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.subject |
241 Готельно-ресторанна справа |
uk_UA |
dc.title |
Польська кухня Подільського регіону: становлення, особливості, розвиток |
uk_UA |
dc.type |
Магістерська робота |
uk_UA |