Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Плахтій, Е. В. | |
dc.date.accessioned | 2021-01-20T07:28:59Z | |
dc.date.available | 2021-01-20T07:28:59Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Плахтій Е. В. Формування стратегії розвитку підприємств готельної індустрії: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Е. В. Плахтій.- Кам’янець-Подільський, 2020. – 94 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4032 | |
dc.description.abstract | В сучасних умовах розвитку економіки та глобалізації, зростання конкуренції між виробниками, збільшення впливу зовнішніх факторів успішна діяльність підприємств туристичної індустрії все більше залежить від стратегічного управління, метою якого є забезпечення їх конкурентності на довгостроковий період. Мета роботи полягає в узагальненні теоретичних засад формування стратегії розвитку підприємств, аналізі діяльності підприємств готельної індустрії та визначені напрямів розвитку стратегічного управління ними з метою підвищення їх конкурентності та стійкості в сучасних ринкових умовах господарювання. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Формування стратегії розвитку підприємств готельної індустрії | uk_UA |
dc.type | Магістерська робота | uk_UA |