ElarK-PNU

Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Падун, А. В.
dc.date.accessioned 2021-01-20T07:39:42Z
dc.date.available 2021-01-20T07:39:42Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Падун А. В. Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / А. В. Падун.- Кам’янець-Подільський, 2020. – 124 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4035
dc.description.abstract Надзвичайної актуальності набуває пошук нових технологій, здатних забезпечити підвищення ефективності функціонування туристичної індустрії, складовою якої є готельно-ресторанне господарство. Для підприємств готельно-ресторанного бізнесу інноваційні технології є одним з ключових факторів успіху сфери обслуговування та зумовлюють створення необхідних умов для її сталого розвитку, забезпечують створення конкурентоспроможних послуг. Метою дослідження є розкриття теоретичних засад інноваційних технологій, аналіз діяльності суб’єктів господарювання вітчизняної готельно-ресторанної сфери і їх інноваційного розвитку та формування перспективних напрямів розвитку інноваційних технологій закладів готельно-ресторанного бізнесу. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject 241 Готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.title Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі uk_UA
dc.type Магістерська робота uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу