Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Рудзік, Лілія Миколаївна | |
dc.date.accessioned | 2021-01-20T07:42:14Z | |
dc.date.available | 2021-01-20T07:42:14Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Рудзік Л. М. Харчування школярів в закладах ресторанного господарства під час туристичних подорожей: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Лілія Миколаївна Рудзік.- Кам’янець-Подільський, 2020. – 68 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4036 | |
dc.description.abstract | Один з наймасовіших видів туризму - це дитячий туризм, тобто подорожі дітей, в т.ч. школярів, у віці від 7 до 17 років з різними цілями. За роки економічних реформ руйнівного удару піддалася система соціального туризму, в тому числі і дитячо-юнацького. На державному рівні різко скоротилося фінансування дитячих подорожей всіх видів - екскурсійно-туристських, спортивних, оздоровчих і т. д. Закривалися і перепрофілювалися установи додаткової освіти - Станції юних туристів, Центри дитячо-юнацького туризму, гуртки і секції юних краєзнавців, юних натуралістів, юних екологів і т.д. Мета роботи полягає у науковому та практичному вирішенні проблеми розвитку підприємств харчування туристичної галузі, що забезпечують організацію і розвиток дитячого туризму. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Харчування школярів в закладах ресторанного господарства під час туристичних подорожей | uk_UA |
dc.type | Магістерська робота | uk_UA |