Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ленчицька, Наталія Дмитрівна | |
dc.date.accessioned | 2021-02-17T09:04:46Z | |
dc.date.available | 2021-02-17T09:04:46Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Ленчицька Н. Д. Етнічні кухні Поділля: історія, взаємовпливи, сучасний стан: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Наталія Дмитрівна Ленчицька. - Кам'янець-Подільський, 2019. – 125 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4444 | |
dc.description.abstract | Актуальність даної теми полягає в тому, щоб просліджувати взаємовпливи національних кухонь Поділля у створенні оригінальної подільської кухні і визначити перспективи використання подільської кухні у бізнесі. Метою даної роботи є дослідження національних кухонь етносів Поділля, їх взаємовпливи і створення на їх основі оригінальної кухні Поділля. Об’єктом дослідження виступають національні кухні Поділля. Предметом дослідження є взаємовпливи національних кухонь Поділля на основі української кухні. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Етнічні кухні Поділля: історія, взаємовпливи, сучасний стан | uk_UA |
dc.type | Магістерська робота | uk_UA |