ElarK-PNU

Етнічні кухні Поділля: історія, взаємовпливи, сучасний стан

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ленчицька, Наталія Дмитрівна
dc.date.accessioned 2021-02-17T09:04:46Z
dc.date.available 2021-02-17T09:04:46Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Ленчицька Н. Д. Етнічні кухні Поділля: історія, взаємовпливи, сучасний стан: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Наталія Дмитрівна Ленчицька. - Кам'янець-Подільський, 2019. – 125 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4444
dc.description.abstract Актуальність даної теми полягає в тому, щоб просліджувати взаємовпливи національних кухонь Поділля у створенні оригінальної подільської кухні і визначити перспективи використання подільської кухні у бізнесі. Метою даної роботи є дослідження національних кухонь етносів Поділля, їх взаємовпливи і створення на їх основі оригінальної кухні Поділля. Об’єктом дослідження виступають національні кухні Поділля. Предметом дослідження є взаємовпливи національних кухонь Поділля на основі української кухні. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject 241 Готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.title Етнічні кухні Поділля: історія, взаємовпливи, сучасний стан uk_UA
dc.type Магістерська робота uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу