Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кукурудза, Ольга Вікторівна | |
dc.date.accessioned | 2021-02-17T09:12:13Z | |
dc.date.available | 2021-02-17T09:12:13Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Кукурудза О. В. Розвиток готельно-ресторанного підприємництва у сфері сільського зеленого туризму: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Ольга Вікторівна Кукурудза. - Кам'янець-Подільський, 2019. – 107 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4446 | |
dc.description.abstract | Зростаючі темпи розвитку технологій, збільшення чисельності міських жителів, екологічні проблеми та посилення психологічного тиску у містах призводять до прагнення багатьох мешканців мегаполісів до відпочинку у тиші та спокої, у єднанні з природою. Такі можливості їм може забезпечити сільський зелений туризм. Водночас, мешканці міст хочуть поєднати принади сільського життя та комфорт міського. Тому особливі вимоги ставляться до умов проживання та організації харчування споживачів такого туристичного продукту. З огляду на це особливо актуальним є вивчення сучасного стану та перспектив розвитку готельно-ресторанного підприємництва у сфері сільського зеленого туризму. Метою дипломної роботи є узагальнення та аналіз теоретичних та практичних напрацювань щодо готельно-ресторанного підприємництва у сфері сільського зеленого туризму та розробка практичних рекомендацій прискорення його розвитку. Об’єктом дослідження є процес становлення та розвитку підприємництва у сфері готельно-ресторанного бізнесу сільського зеленого туризму. Предметом дослідження є готельно-ресторанного підприємництво у сфері сільського зеленого туризму. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Розвиток готельно-ресторанного підприємництва у сфері сільського зеленого туризму | uk_UA |
dc.type | Магістерська робота | uk_UA |