ElarK-PNU

Розвиток підприємств харчування в системі туристичних комплексів Хмельниччини

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Петик, Анастасія Віталіївна
dc.date.accessioned 2021-02-17T09:15:44Z
dc.date.available 2021-02-17T09:15:44Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Петик А. В. Розвиток підприємств харчування в системі туристичних комплексів Хмельниччини: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Анастасія Віталіївна Петик. - Кам'янець-Подільський, 2019. – 92 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4447
dc.description.abstract В умовах розвитку економіки та її глобалізації для вітчизняної туристичної галузі питання стратегічного розвитку, постановки і досягнення стратегічних цілей є нагальною умовою забезпечення в Україні сталого розвитку туризму. Позитивним фактом сучасного етапу економічного розвитку України є підвищена увага урядовців, науковців, бізнесу та громадян до проблем розробки стратегій розвитку, визначення стратегічних пріоритетів. За таких умов за останні роки в Україні було розроблено низку стратегічних документів, серед яких: «Стратегія сталого розвитку «Україна–2020», «Державна стратегія регіонального розвитку на період до 2020 р.», «Стратегії розвитку туризму та курортів на період до 2026 року. Мета роботи полягає у науковому та практичному вирішенні проблеми стратегічного розвитку підприємств туристичної галузі. Об’єкт дослідження: стратегічне управління туристичними підприємствами в сучасних умовах господарювання. Предмет дослідження: стратегічний розвиток туристичного бізнесу. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject 241 Готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.title Розвиток підприємств харчування в системі туристичних комплексів Хмельниччини uk_UA
dc.type Магістерська робота uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу