ElarK-PNU

Становлення та розвиток готельної справи на Поділлі ХХ-ХХІ ст.

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Храбрих, Марія Дмитрівна
dc.date.accessioned 2021-02-17T09:21:34Z
dc.date.available 2021-02-17T09:21:34Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Храбрих М. Д. Становлення та розвиток готельної справи на Поділлі ХХ-ХХІ ст.: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Марія Дмитрівна Храбрих. - Кам'янець-Подільський, 2019. – 104 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4448
dc.description.abstract 1785 р. в історії України запам’ятався лише двома подіями які мали суттєвий вплив на подальшу історію, з одного боку Лівобережної і Слобідської України, де було запроваджено систему влади місцевих дум та заснуванням підприємцем Йоганном Прешелем першого на території України триповерхового готелю «Під римським Цезарем». А отже, саме 1785 р. слід вважати початком готельної справи в Україні. Згодом, у 1803 р. було збудовано й перший готель у Києві й до кінця ХІХ ст. подібні заклади виникають спочатку у губернських центрах, а потім у повітових містах, зокрема Кам’янці-Подільському, Вінниці, Проскурові, Могилів-Подільському та ін. Однак, знадобиться ще майже 150 років поки будуть розроблені і впровадженні у життя стандарти готельної справи які будуть носити переважно глобальний характер. Метою роботи є дослідження становлення і розвитку готельних господарств на Поділлі. Об’єктом дослідження є готельні господарства на території Поділля. Предметом дослідження становлення і розвиток готелів на території Поділля. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject 241 Готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.title Становлення та розвиток готельної справи на Поділлі ХХ-ХХІ ст. uk_UA
dc.type Магістерська робота uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу