Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Буляк, Ольга Володимирівна | |
dc.date.accessioned | 2021-04-20T11:52:25Z | |
dc.date.available | 2021-04-20T11:52:25Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Буляк О. В. Екологічна оцінка виробництва продукції бджільництва на матеріал ТОВ «Адамівка агро» Віннівецького району: магістерська роб. : 101 Екологія / Ольга Володимирівна Буляк.-Кам’янець-Подільський, 2019. – 61c. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5103 | |
dc.description.abstract | Проблема вивчення розвитку галузі бджільництва та формування ринку його продукції нині набуває вагомого значення. Насамперед, відсутній науково обгрунтований механізм формування та функціонування ринку продукції бджільництва. Не досліджені питання розвитку ринкових відносин між виробниками, переробниками та реалізаторами продукції бджільництва. Далеко недостатньо інформації щодо економічної ефективності виробництва продукції бджільництва. Така ситуація зумовлює необхідність проведення досліджень щодо підвищення ефективності їх взаємодії в напрямі формування ринку продукції бджільництва з метою збільшення продуктивності праці в бджільницькій галузі та більш повним задоволенням потреб в її продукції. Мета: дослідити технологію отримання товарного меду на пасіці та факторів, які впливають на його якість. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 101 Екологія | uk_UA |
dc.title | Екологічна оцінка виробництва продукції бджільництва на матеріал ТОВ «Адамівка агро» Віннівецького району | uk_UA |
dc.type | Магістерська робота | uk_UA |