dc.contributor.author |
Осадчук, Андрій Іванович |
|
dc.date.accessioned |
2021-04-20T14:13:29Z |
|
dc.date.available |
2021-04-20T14:13:29Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Осадчук А. І. Екологічна оцінка технології вирощування свиней в умовах ПП «Медобори» Гусятинського району Тернопільської області.: магістерська роб.: 101 Екологія / Андрій Іванович Осадчук. - Кам’янець-Подільський, 2019. - 69 c. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5120 |
|
dc.description.abstract |
Свинарство – друга за значенням галузь тваринництва України, а її продукція нині становить третину валового виробництва м’яса в державі. За даними аналітичного відділу асоціації «Свинарі України» у січні – листопаді 2016 р. в Україні вироблено майже 231 тис. т свіжої, охолодженої та мороженої свинини, що на 4,1% більше, ніж за аналогічний період 2015 р. Мета і завдання дослідження. Мета дослідження – комплексна екологічна оцінка впливу свинарських господарств різної потужності на стан прилеглих територій для підвищення ефективності заходів із захисту довкілля. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.subject |
101 Екологія |
uk_UA |
dc.title |
Екологічна оцінка технології вирощування свиней в умовах ПП «Медобори» Гусятинського району Тернопільської області |
uk_UA |
dc.type |
Магістерська робота |
uk_UA |