ElarK-PNU

Екологічна оцінка технології вирощування свиней в умовах ПП «Медобори» Гусятинського району Тернопільської області

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Осадчук, Андрій Іванович
dc.date.accessioned 2021-04-20T14:13:29Z
dc.date.available 2021-04-20T14:13:29Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Осадчук А. І. Екологічна оцінка технології вирощування свиней в умовах ПП «Медобори» Гусятинського району Тернопільської області.: магістерська роб.: 101 Екологія / Андрій Іванович Осадчук. - Кам’янець-Подільський, 2019. - 69 c. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5120
dc.description.abstract Свинарство – друга за значенням галузь тваринництва України, а її продукція нині становить третину валового виробництва м’яса в державі. За даними аналітичного відділу асоціації «Свинарі України» у січні – листопаді 2016 р. в Україні вироблено майже 231 тис. т свіжої, охолодженої та мороженої свинини, що на 4,1% більше, ніж за аналогічний період 2015 р. Мета і завдання дослідження. Мета дослідження – комплексна екологічна оцінка впливу свинарських господарств різної потужності на стан прилеглих територій для підвищення ефективності заходів із захисту довкілля. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject 101 Екологія uk_UA
dc.title Екологічна оцінка технології вирощування свиней в умовах ПП «Медобори» Гусятинського району Тернопільської області uk_UA
dc.type Магістерська робота uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу