Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Осадчук, Андрій Іванович | |
dc.date.accessioned | 2021-04-20T14:13:29Z | |
dc.date.available | 2021-04-20T14:13:29Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Осадчук А. І. Екологічна оцінка технології вирощування свиней в умовах ПП «Медобори» Гусятинського району Тернопільської області.: магістерська роб.: 101 Екологія / Андрій Іванович Осадчук. - Кам’янець-Подільський, 2019. - 69 c. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5120 | |
dc.description.abstract | Свинарство – друга за значенням галузь тваринництва України, а її продукція нині становить третину валового виробництва м’яса в державі. За даними аналітичного відділу асоціації «Свинарі України» у січні – листопаді 2016 р. в Україні вироблено майже 231 тис. т свіжої, охолодженої та мороженої свинини, що на 4,1% більше, ніж за аналогічний період 2015 р. Мета і завдання дослідження. Мета дослідження – комплексна екологічна оцінка впливу свинарських господарств різної потужності на стан прилеглих територій для підвищення ефективності заходів із захисту довкілля. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 101 Екологія | uk_UA |
dc.title | Екологічна оцінка технології вирощування свиней в умовах ПП «Медобори» Гусятинського району Тернопільської області | uk_UA |
dc.type | Магістерська робота | uk_UA |