dc.description.abstract |
Харчування з врахуванням групової приналежності є природнім способом оздоровлення і лікування організму людини. Позитивним результатом такого харчування є оптимізація маси тіла, зменшення негативних наслідків від перенесених стресів, посилення імунної і фізіологічної реактивності, виліковування від хронічних захворювань тощо. При організації раціонального харчування, окрім груп крові, належить враховувати і тип нервової системи, адже співвідношення основних нервових процесів людини генетично зумовлене. Ймовірно між типом нервової системи і груповою приналежністю людини існують певні взаємозв’язки. Це і є гіпотезою нашого дослідження, адже якщо група крові і тип нервової системи успадковуються, то логічним буде припущення про успадкування і типу харчування. Мета дослідження. Дослідити наявність взаємозв’язків між груповою приналежністю людини і типом її харчування (вегетаріанство, м’ясоїдство, змішаний тип харчування), між типом нервової системи і груповою приналежністю. |
uk_UA |