Репозиторий Dspace

Мікробіологічні та якісні показники солодко-вершкового масла, що виготовляється в умовах ТДВ Дунаєвецького маслозаводу

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Баранова, Крістіна Русланівна
dc.date.accessioned 2021-04-21T12:55:28Z
dc.date.available 2021-04-21T12:55:28Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Баранова К. Р. Мікробіологічні та якісні показники солодко-вершкового масла, що виготовляється в умовах ТДВ Дунаєвецького маслозаводу: магістерська роб.: 091 Біологія / Крістіна Русланівна Баранова. - Кaм’янець – Пoдiльський, 2019. – 62 c. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5131
dc.description.abstract Забезпечення населення продуктами харчування є визначальною передумовою не тільки ефективного соціально-економічного розвитку держави, а й її політичної незалежності. Основним завданням в галузі харчової промисловості є виробництво якісних, безпечних для здоров’я людини продуктів. Проблема збільшення виробництва продуктів харчування має не лише важливе соціальне, економічне, але і народногосподарське значення. При цьому першочергове завдання – це задоволення потреб населення у високоякісних та різноманітних продуктах тваринництва. Невідкладний характер має розробка заходів щодо поліпшення транспортування, зберігання, і переробка сільськогосподарської продукції. Молоко – єдиний натуральний продукт, що містить майже повний набір необхідних поживних речовин. В білку молока є всі незамінні амінокислоти, молочний жир. Важлива значення має і лактоза, яка продукується лише молочною залозою. Біологічна і харчова цінність молока і молокопродуктів полягає в оптимальній збалансованості компонентів, які легко засвоюються організмом. Мета дослідження: дослідити вміст санітарно-показових мікроорганізмів та органолептичні показники солодковершкового масла «Селянське», що виготовляється на Дунаєвецькому маслозаводі. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject 091 Біологія uk_UA
dc.title Мікробіологічні та якісні показники солодко-вершкового масла, що виготовляється в умовах ТДВ Дунаєвецького маслозаводу uk_UA
dc.type Магістерська робота uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись