Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Баранова, Крістіна Русланівна | |
dc.date.accessioned | 2021-04-21T12:55:28Z | |
dc.date.available | 2021-04-21T12:55:28Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Баранова К. Р. Мікробіологічні та якісні показники солодко-вершкового масла, що виготовляється в умовах ТДВ Дунаєвецького маслозаводу: магістерська роб.: 091 Біологія / Крістіна Русланівна Баранова. - Кaм’янець – Пoдiльський, 2019. – 62 c. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5131 | |
dc.description.abstract | Забезпечення населення продуктами харчування є визначальною передумовою не тільки ефективного соціально-економічного розвитку держави, а й її політичної незалежності. Основним завданням в галузі харчової промисловості є виробництво якісних, безпечних для здоров’я людини продуктів. Проблема збільшення виробництва продуктів харчування має не лише важливе соціальне, економічне, але і народногосподарське значення. При цьому першочергове завдання – це задоволення потреб населення у високоякісних та різноманітних продуктах тваринництва. Невідкладний характер має розробка заходів щодо поліпшення транспортування, зберігання, і переробка сільськогосподарської продукції. Молоко – єдиний натуральний продукт, що містить майже повний набір необхідних поживних речовин. В білку молока є всі незамінні амінокислоти, молочний жир. Важлива значення має і лактоза, яка продукується лише молочною залозою. Біологічна і харчова цінність молока і молокопродуктів полягає в оптимальній збалансованості компонентів, які легко засвоюються організмом. Мета дослідження: дослідити вміст санітарно-показових мікроорганізмів та органолептичні показники солодковершкового масла «Селянське», що виготовляється на Дунаєвецькому маслозаводі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 091 Біологія | uk_UA |
dc.title | Мікробіологічні та якісні показники солодко-вершкового масла, що виготовляється в умовах ТДВ Дунаєвецького маслозаводу | uk_UA |
dc.type | Магістерська робота | uk_UA |