Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Моргун, Марина Володимирівна | |
dc.date.accessioned | 2021-07-06T05:54:07Z | |
dc.date.available | 2021-07-06T05:54:07Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Моргун М. В. Оцінка ринку органічної продукції в м. Кам’янці-Подільському : бакалаврська роб.: 101 Екологія / Марина Володимирівна Моргун. – Кам'янець-Подільський, 2021. – 56 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5573 | |
dc.description.abstract | Актуальним є питання дослідження економічних і екологічних аспектів органічного виробництва для формування ефективної стратегії його розвитку, спрямованої на виробництво екологічно безпечної продукції, підвищення агроекологічного іміджу країни і конкурентоспроможності сільського господарства на внутрішньому і зовнішньому ринках. Вченими вже давно доведено, що основним фактором, який впливає на здоров’я та хороший стан, є правильне харчування. Під цими словами мають на увазі всі органічні продукти, без добавок та хімії. Органічність овочів проявляється ще до початку етапу урожайності – дозрівання. А саме у догляді на сільськогосподарській фермі. Фермери не використовують ніяких хімічних добавок та мінеральних добрив для захисту, тільки природні компоненти. Це впливає не тільки на корисний склад продукту, але і на смак та масштабність урожайності. Метою роботи є обґрунтування сутності органічного виробництва, проведення оцінки його переваг перед традиційним способом, визначення динаміки процесу екологізації сільського господарства, встановлення ефективності переходу на органічне агровиробництво. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.title | Оцінка ринку органічної продукції в м. Кам’янці-Подільському | uk_UA |
dc.type | Бакалаврська робота | uk_UA |
dc.format.pages | 56 |