dc.contributor.author |
Поліщук, Яна Володимирівна |
|
dc.date.accessioned |
2022-01-12T14:46:40Z |
|
dc.date.available |
2022-01-12T14:46:40Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Поліщук Я. В. Розвиток нових форматів сучасних закладів ресторанного господарства на вітчизняному ринку: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Яна Володимирівна Поліщук. – Кам’янець-Подільський, 2021. – 112 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua:8081/xmlui/handle/123456789/5836 |
|
dc.description.abstract |
Тенденції дистанційного обслуговування, автоматизація виробництва в закладах харчування і самообслуговування за допомогою інформаційних технологій спостерігалися кілька років тому, але особливо швидко вони набули розвитку за останні два роки, оскільки це було вимогою часу для збереження бізнесу. Метою роботи є обґрунтування теоретичних засад та розробка практичних рекомендацій щодо стратегічного розвитку закладів харчування, досягнення їх конкурентоспроможності за рахунок ефективного обслуговування в рамках нових форматів. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.subject |
241 Готельно-ресторанна справа |
uk_UA |
dc.title |
Розвиток нових форматів сучасних закладів ресторанного господарства на вітчизняному ринку |
uk_UA |
dc.type |
Магістерська робота |
uk_UA |
dc.format.pages |
112 |
uk_UA |