Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Поліщук, Яна Володимирівна | |
dc.date.accessioned | 2022-01-12T14:46:40Z | |
dc.date.available | 2022-01-12T14:46:40Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Поліщук Я. В. Розвиток нових форматів сучасних закладів ресторанного господарства на вітчизняному ринку: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Яна Володимирівна Поліщук. – Кам’янець-Подільський, 2021. – 112 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua:8081/xmlui/handle/123456789/5836 | |
dc.description.abstract | Тенденції дистанційного обслуговування, автоматизація виробництва в закладах харчування і самообслуговування за допомогою інформаційних технологій спостерігалися кілька років тому, але особливо швидко вони набули розвитку за останні два роки, оскільки це було вимогою часу для збереження бізнесу. Метою роботи є обґрунтування теоретичних засад та розробка практичних рекомендацій щодо стратегічного розвитку закладів харчування, досягнення їх конкурентоспроможності за рахунок ефективного обслуговування в рамках нових форматів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Розвиток нових форматів сучасних закладів ресторанного господарства на вітчизняному ринку | uk_UA |
dc.type | Магістерська робота | uk_UA |
dc.format.pages | 112 | uk_UA |