dc.contributor.author |
Бабич, Ольга Олександрівна |
|
dc.date.accessioned |
2022-05-02T14:01:22Z |
|
dc.date.available |
2022-05-02T14:01:22Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Бабич О. О. Бактеріальна забрудненість м’ясних напівфабрикатів, що реалізуються в місті Кривий Ріг: магістерська роб.: 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) / Ольга Олександрівна Бабич. – Кам’янець-Подільський, 2021. – 65 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua:8081/xmlui/handle/123456789/6204 |
|
dc.description.abstract |
Сучасні тенденції у харчуванні населення все більше орієнтовані на розвиток ринку швидких і легких у приготуванні продуктів, які одночасно мають високу харчову цінність і доступні для пересічного споживача. М’ясні продукти є одним із сегментів ринку продуктів швидкого приготування, що розвивається найбільш активно. У порівнянні зі споживанням м’яса загалом рівень споживчого попиту на м’ясні напівфабрикати розвивається випереджаючими темпами. Значну частину ринку м’ясних продуктів наразі становлять м’ясні заморожені напівфабрикати. Мета роботи полягає у дослідженні якості та безпечності м’ясних напівфабрикатів, що реалізуються в місті Кривий Ріг. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.subject |
014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) |
uk_UA |
dc.title |
Бактеріальна забрудненість м’ясних напівфабрикатів, що реалізуються в місті Кривий Ріг |
uk_UA |
dc.type |
Магістерська робота |
uk_UA |
dc.format.pages |
65 |
uk_UA |