Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бабич, Ольга Олександрівна | |
dc.date.accessioned | 2022-05-02T14:01:22Z | |
dc.date.available | 2022-05-02T14:01:22Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Бабич О. О. Бактеріальна забрудненість м’ясних напівфабрикатів, що реалізуються в місті Кривий Ріг: магістерська роб.: 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) / Ольга Олександрівна Бабич. – Кам’янець-Подільський, 2021. – 65 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua:8081/xmlui/handle/123456789/6204 | |
dc.description.abstract | Сучасні тенденції у харчуванні населення все більше орієнтовані на розвиток ринку швидких і легких у приготуванні продуктів, які одночасно мають високу харчову цінність і доступні для пересічного споживача. М’ясні продукти є одним із сегментів ринку продуктів швидкого приготування, що розвивається найбільш активно. У порівнянні зі споживанням м’яса загалом рівень споживчого попиту на м’ясні напівфабрикати розвивається випереджаючими темпами. Значну частину ринку м’ясних продуктів наразі становлять м’ясні заморожені напівфабрикати. Мета роботи полягає у дослідженні якості та безпечності м’ясних напівфабрикатів, що реалізуються в місті Кривий Ріг. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) | uk_UA |
dc.title | Бактеріальна забрудненість м’ясних напівфабрикатів, що реалізуються в місті Кривий Ріг | uk_UA |
dc.type | Магістерська робота | uk_UA |
dc.format.pages | 65 | uk_UA |