Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Литвинчук, Дмитро | |
dc.date.accessioned | 2023-04-03T09:15:39Z | |
dc.date.available | 2023-04-03T09:15:39Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Литвинчук Д. Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Дмитро Литвинчук. – Кам’янець-Подільський, 2022. – 113 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7304 | |
dc.description.abstract | Нинішній воєнний стан держави та зростання впливу зовнішніх факторів на діяльність готельно-ресторанного бізнесу вимагає зміни тенденцій його розвитку, змушує до нових адміністративних та управлінських дій з метою забезпечення довговічного конкурентоспроможного існування. Мета роботи – узагальнення теоретичних основ формування тенденцій розвитку готельно-ресторанного бізнесу, аналіз діяльності підприємств готельної індустрії та визначення впливу тенденцій на розвиток даного бізнесу з метою підвищення ефективності та витримки цих підприємств у воєнних умовах господарювання. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні | uk_UA |
dc.type | Магістерська робота | uk_UA |
dc.format.pages | 113 | uk_UA |