ElarK-PNU

Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Литвинчук, Дмитро
dc.date.accessioned 2023-04-03T09:15:39Z
dc.date.available 2023-04-03T09:15:39Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Литвинчук Д. Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Дмитро Литвинчук. – Кам’янець-Подільський, 2022. – 113 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7304
dc.description.abstract Нинішній воєнний стан держави та зростання впливу зовнішніх факторів на діяльність готельно-ресторанного бізнесу вимагає зміни тенденцій його розвитку, змушує до нових адміністративних та управлінських дій з метою забезпечення довговічного конкурентоспроможного існування. Мета роботи – узагальнення теоретичних основ формування тенденцій розвитку готельно-ресторанного бізнесу, аналіз діяльності підприємств готельної індустрії та визначення впливу тенденцій на розвиток даного бізнесу з метою підвищення ефективності та витримки цих підприємств у воєнних умовах господарювання. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject 241 Готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.title Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні uk_UA
dc.type Магістерська робота uk_UA
dc.format.pages 113 uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу