ElarK-PNU

Перегляд Кафедра музичного мистецтва по Автору "Карпенко, Тетяна Пилипівна"

Перегляд Кафедра музичного мистецтва по Автору "Карпенко, Тетяна Пилипівна"

Сортувати по: Порядок: Рузультати:

  • Ватаманюк, Галина Петрівна; Печенюк, Майя Антонівна; Прядко, Олена Михайлівна; Карпенко, Тетяна Пилипівна (ПП Зволейко Д. Г., 2014)
    У колективній монографії висвітлюються питання проблеми естетичного виховання молоді у вищих, середніх педагогічних і мистецьких навчальних закладах. Адресовано студентам і викладачам, усім, хто науково-методично освоює ...
  • Карпенко, Тетяна Пилипівна; Печенюк, Майя Антонівна (ПП Буйницький, 2011)
    Навчальний посібник адресовано студентам і викладачам вищих і середніх педагогічних і мистецьких навчальних закладів та усім тим, хто науково-методично освоює практику вдосконалення концертмейстерського виконавства.
  • Карпенко, Тетяна Пилипівна (ПП Буйницький О. А., 2010)
    Навчально-методичний посібник адресовано студентам і викладачам вищих і середніх педагогічних і мистецьких навчальних закладів та усім тим, хто науково-методично освоює практику вдосконалення концертмейстерського виконавства.
  • Карпенко, Тетяна Пилипівна (Кам’янець-Поділ. держ. ун-т., 2005)
    У методичних рекомендаціях дається характеристика концертмейстерської діяльності вчителів музики, розроблена методика роботи з підготовки майбутнього вчителя музики у концертмейстерському класі, програма курсу «Концертмейстерський ...