ElarK-PNU
Інформаційні технології в готельному та ресторанному бізнесі: методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт
Ввійти
українська
русский
English
ElarK-PNU: головна сторінка
→
Праці науково-педагогічних працівників
→
Природничо-економічний факультет
→
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Інформаційні технології в готельному та ресторанному бізнесі: методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт
Марусей, Тетяна Володимирівна
URI:
http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8133
Дата:
2023
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Marusei-T.V.-Info ...
Розмір:
273.6Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
[46]
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися