Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дячук, Аліна Вікторівна | |
dc.date.accessioned | 2019-06-10T07:53:05Z | |
dc.date.available | 2019-06-10T07:53:05Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Дячук А. В. Оцінка впливу на довкілля виробництва хлібобулочних виробів (на прикладі Новоушицької філії ТОВ «Агробізнес»): бакалаврська роб. : 6.040106 Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування / Аліна Вікторівна Дячук . – Кам’янець-Подільський, 2017. – 60 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2525 | |
dc.description.abstract | Виробнича діяльність людини безпосередньо чи опосередковано пов’язана з впливом на навколишні екосистеми. Техногенез супроводжується утворенням твердих відходів, промисловими стоками у водойми і викидами забруднюючих речовин в атмосферу, що є однією з основних причин порушення біологічної рівноваги в екосистемах Поряд з підприємствами хімічної, металургійної та інших галузей промисловості, які здійснюють помітні негативні впливи на стан екосистем, хлібопекарські підприємства є стабільними споживачами сировинних ресурсів і генераторами відходів. В Україні на даний час відсутній комплексний підхід до оцінки впливів хлібопекарських підприємств на навколишнє середовище. Тому розгляд проблеми оцінки впливу хлібопекарських підприємств і розробки заходів, що забезпечують мінімізацію їх впливу на природні і штучні екосистеми, є своєчасним і актуальним. Мета роботи полягає в оцінці впливу хлібопекарських підприємств на навколишнє середовище і розробці заходів, що забезпечують мінімізацію антропогенного впливу на природні і штучні екосистеми на прикладі Новоушицької філії ТОВ «Агробізнес». | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.title | Оцінка впливу на довкілля виробництва хлібобулочних виробів (на прикладі Новоушицької філії ТОВ «Агробізнес» | uk_UA |
dc.type | Бакалаврська робота | uk_UA |