Аннотации:
Компанія ТОВ «Оболонь Агро» вступила в нове тисячоліття технологічно досконалим і передовим підприємством. Основним профілем діяльності компанії є виробництво солоду, тому доречно було б більш детально ознайомитися з технологією. З давніх часів компанія «Оболонь» розвивалася і просувала свою продукцію, як на внутрішньому, так і на зовнішніх ринках. Принцип впровадження новітніх знань і технологій дозволив їй створити могутній сучасний виробничий потенціал на екологічному рівні. Залишаючись компанією виключно з українським капіталом, «Оболонь» заснувала новий шлях розвитку українського броварництва. Технологічні санітарно-гігієнічні умови виробництва солоду, мають деякі специфічні особливості, які можуть впливати на навколишнє середовище. Проте під час виробництва солоду потрібно передусім ретельно виконувати вимоги технології. Багато технологічних факторів мають значення для виготовлення солоду насамперед це стосується вибору сировини (ячмінь, хміль), процесу рощення, дозрівання, сушки та безпосередньо виготовлення. Для виготовлення солоду та зберігання сировини особливо велике значення має санітарно-гігієнічний стан виробництва та самі процеси виробництва, а також дотримання усіх норм. Об’єкт дослідження: екологічна оцінка виробництва солоду в умовах ТОВ «Оболонь Агро». Предмет дослідження: технологічні процеси виробництва солоду Мета: дослідження поетапних технологій виробництва солоду, вплив підприємства на навколишнє середовища та екологічна оцінка в умовах ТОВ «Оболонь Агро».