dc.contributor.author |
Солоненко, Світлана Василівна |
|
dc.date.accessioned |
2019-06-11T11:27:34Z |
|
dc.date.available |
2019-06-11T11:27:34Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.citation |
Солоненко С.В. Екологічна оцінка технології виробництва бринзи з овечого молока: магістерська роб. : 101 Екологія / Світлана Василівна Солоненко. – Кам’янець-Подільський, 2018. – 59 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2551 |
|
dc.description.abstract |
Актуальність проведення наукових досліджень обумовлена відносно великими об'ємами виробництва та споживання бринзи в Україні та необхідністю впровадження органічного виробництва у галузі вівчарства. Метою роботи було проведення екологічної оцінки технології виготовлення бринзи з овечого молока. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.title |
Екологічна оцінка технології виробництва бринзи з овечого молока |
uk_UA |
dc.type |
Магістерська робота |
uk_UA |